top of page

Pohled Terezky na přechod do školy Kairos

Změna k lepšímu a zábava

Kairos. Juchůůů Juchůůů.

Když máme Matematiku s Hankou. Je to super vždycky se pobavíme. Když jsem sem přešla z klasický školy bylo to úplně jiné. Učitelé se mi snažily vysvětlit, že se nemusím vůbec stresovat. Nemohla jsem si zvyknout. Když jsem měla první angličtinu s Jeffem měla jsem velký stres. Potom mi došlo, že je to jiné. Když učí Jeff , který je Američan nebo paní učitelka, která se učila angličtinu stejně jako my. Jeff nerozlišuje jestli jsme první ročník, druhý, třetí, čtvrtý,...

Vím, že ve škole mám velkou podporu. Hodně velkou podporu mám i doma. Často já, Anička, Áňa, Viky a Charlotte proháníme kluky a vymýšlíme na ně plány. Jako kluci na nás. I když každý učitel se mi s nějakou jeho vlastností nezdá. Tak se mi tu líbí. Hrajeme hry a děláme projekty. Můžeme používat překladač na počítači. A najednou se na angličtinu těším. Já vím je to divný, ale je to tak.

Tahle škola je jednoznačná svoboda. I když jsem ve škole do tří hodin, vždycky jsem smutná, že jdu domů. Mohu se vším svěřit. Líbí se mi jeden kluk.

TOHLE JE KONEC.

bottom of page